مقاله بررسی امکان استفاده از اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان غنی کننده پروتئین در تولیدکلوچه صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان غنی کننده پروتئین در تولیدکلوچه صنعتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان غنی کننده پروتئین در تولیدکلوچه صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان غنی کننده پروتئین در تولیدکلوچه صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان غنی کننده پروتئین در تولیدکلوچه صنعتی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

اسپیرولینا ریزجلبکی فیلامنت دار فنر مانند و به رنگ سبز – آبی است که از مهمترین انواع آن اسپیرولینا پلاتنسیس می باشد درتحقیق حاضر پودرریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با درصدهای ۰و۰۵ و ۱و۱۵ با ارد گندم مخلوط شده و کلوچه های حاصل از نظر میزان پروتئین و ویژگیهای حسی با کلوچه شاهد مورد مقایسه و بررسی قرارگرفتند. تاثیر غنی سازی برروی میزان پروتئین کلوچه با استفاده از روش میکروکجلدال مورد ارزیابی قرارگرفت میزان پروتئین درکلوچه های غنی شده در مقایسه با شاهد افزایش معنی دار یافت P<0.05 برطبق نتایج بدست آمده بروش ازمون ۵ نقطه ای هدونیک ویژگیهای حسی کلوچه ۱۵ و ۱ درصد اسپیرولینا پلاتنسیس پس از کلوچه شاهد بالاترین امتیاز را کسب کردند. نتیجه گیری کلی این مطالعه ویژگیهای حسی و تغذیه ای مطلوب کلوچه غنی شده با ۱۵ تا ۱ درصد اسپیرولینا پلاتنسیس را تایید می کند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.