مقاله بررسی Cold Plasma به عنوان یک روش نوین در فرآوری مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی Cold Plasma به عنوان یک روش نوین در فرآوری مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی Cold Plasma به عنوان یک روش نوین در فرآوری مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی Cold Plasma به عنوان یک روش نوین در فرآوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی Cold Plasma به عنوان یک روش نوین در فرآوری مواد غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
روش گاز پلاسما یک فناوری جهت غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها دربسته بندی مواد غذایی می باشد با استفاده از مکانیسم های غیرفعالسازی مانند تابش ماورا بنفش گونه های واکنشگر از نظر شیمیایی و ذرات باردار میکروارگانیسم ها و مولکولهای زیستی مانند اندوتوکسین ها پریونها بطور موثری از بین میروند گاز پلاسما بویژه برای استفاده از مواد حساس به دما مانند مواد پلاستیکی مناسب می باشد راندمان بالا با اعمال زمانهایی درحد چند ثانیه و کاربردهای مختلف فناوری پلاسما این روش را به روشی کاربردی درزمینه هیا غذایی و دارویی تبدیل نمودها ست گاز پلاسما جهت بهداشتی کردن سطوح گوناگون مانند پوشش دهی و ضدعفونی کردن مورد استفاده قرارگرفته است دراین مطالعه استریلیزاسیون مواد غذایی بسته بندی شده توسط پلاسما با فشار اتمسفری مورد بررسی قرارگرفت هدف ازاین پژوهش بررسی فناوری پلاسما درفراوری مواد غذایی بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.