مقاله بررسی بافت، رنگ و ماندگاری چیپس سوریمی و ماهی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بافت، رنگ و ماندگاری چیپس سوریمی و ماهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بافت، رنگ و ماندگاری چیپس سوریمی و ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بافت، رنگ و ماندگاری چیپس سوریمی و ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بافت، رنگ و ماندگاری چیپس سوریمی و ماهی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

سوریمی پروتئین میوفیبریلی تغلیظ شده از ماهیان کم مصرف تهیه می شود چیپس ماهی و سوریمی از ماهی سارمScomberoides commersonnianus همراه با سایر افزودنی ها تهیه گردید برخی خواص فیزیکی فراورده ها مانند پایداری رنگ میزان b,a,L سفتی بافت و پارامترهای رانسید شدن عدد اسیدی و عددپراکسید روی نمونه ها تعیین گردید نتایج نشان داد که سفتی بافت عدد اسیدی عدد پراکسید درهر سه نمونه در طول دوره نگهداری تغییرات معنی داری نشان دادند پارامتر a,b تغییرات معنی داری درحین نگهداری محصولات نداشتند پارامتر L تا ۲ ماه نگهداری تغییرات معنی داری نشان داد طی نگهداری محصولات با جذب رطوبت تردی کاهش یافت طی نگهداری عدد اسیدی و عدد پراکسید محصولات افزایش و ph آنها کاهش یافت و طعم نامطبوع درآنها ایجاد شد. تولید چیپس سوریمی از لحاظ سلامتی بطوریکه کیفیت ان مطلوب باشد می تواند جایگزین خوبی برای اسنکهای غیرمفید موجود در بازار باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.