مقاله بررسی پایداری حرارتی روغن سویا مخلوط شده با روغن های پالم اولئین و ذرت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پایداری حرارتی روغن سویا مخلوط شده با روغن های پالم اولئین و ذرت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پایداری حرارتی روغن سویا مخلوط شده با روغن های پالم اولئین و ذرت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری حرارتی روغن سویا مخلوط شده با روغن های پالم اولئین و ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پایداری حرارتی روغن سویا مخلوط شده با روغن های پالم اولئین و ذرت :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف ازاین پژوهش بررسی پایداری حرارتی و اکسیداتیو روغنهای سویا پالم اولئین وذرت و همچنین مخلوط آنها به ترتیب مخلوط ۵۰:۱ و ۳۵ و ۱۵ و مخلوط ۳۵:۲ و ۵۵و۱۰ جهت ارتقای پایداری حرارتی روغن سویا بود درنهایت نتایج با یک روغن مخصوص سرخ کردن موجود دربازار مقایسه گردید تمامی روغن ها دردمای ۱۸۰ درجه سانت یگراد درطی ۸ ساعت به صورت مداوم حرارت دهی شدند آزمونهای رنسیمات و اسپکتروفتومتری دی ان کونژوگه برای تعیین میزان اکسیداسیون این روغن ها مورد استفاده قرارگرفتند نتایج آزمون ها نشان داد که مخلوط دوم نسبت به روغنهای سویا ذرت و مخلوط یک از پایداری حرارتی مناسبتری برخوردار است اما درمقایسه با روغن پالم اولئین از پایداری کمتری برخوردار بود مخلوط ۲ دردمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد با زمان پایداری حراری ۵/۰۸ ساعت در مقایسه با یک روغن مخصوص سرخ کردن موجود در بازار کهدارای زمان پایداری حرارتی ۴/۹۳ ساعت بود تقریبا پایدرای مشابهی را از خود نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.