مقاله بررسی تاثیر استفاده از ژل کننده ها به صورت ترکیبی در پیشگیری از بروز پدیده سینرسیس در ژله آماده مصرف


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر استفاده از ژل کننده ها به صورت ترکیبی در پیشگیری از بروز پدیده سینرسیس در ژله آماده مصرف دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر استفاده از ژل کننده ها به صورت ترکیبی در پیشگیری از بروز پدیده سینرسیس در ژله آماده مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر استفاده از ژل کننده ها به صورت ترکیبی در پیشگیری از بروز پدیده سینرسیس در ژله آماده مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر استفاده از ژل کننده ها به صورت ترکیبی در پیشگیری از بروز پدیده سینرسیس در ژله آماده مصرف :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

کنترل سینرسیس در بسیاری از فراورده ها یغذایی مدتهاست که مورد توجه دانشمندان و محققان صنعت غذا می باشد پیشگیری از این پدیده که همواره بعنوان یکی از عوامل افت کیفیت در بسیاری از محصولات غذایی است درسیستمهای کلوئیدی نظیر ژله آماده مصرف نیز مورد مطالعه قرارگرفته است یکی از روشهایی که برای کنترل این پدیده پیشنهاد می شود استفاده از ژل کننده ها بصورت ترکیبی درساختمان این محصولات می باشد ما دراینجا سعی کردها یم تا با ارایه روشی که شامل استفاده از ترکیب دو ژل کننده کاراگینان و ژلاتین و تشکیل ژل مقاوم می باشد این پدیده را کنترل درآورده و از بروز آن درژله آماده مصرف پیشگیری نماییم .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.