مقاله بررسی تاثیر خشک کردن بر روی تغییر ابعاد(قطرهای) لایه های نازک سیب با استفاده از پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر خشک کردن بر روی تغییر ابعاد(قطرهای) لایه های نازک سیب با استفاده از پردازش تصویر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر خشک کردن بر روی تغییر ابعاد(قطرهای) لایه های نازک سیب با استفاده از پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر خشک کردن بر روی تغییر ابعاد(قطرهای) لایه های نازک سیب با استفاده از پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر خشک کردن بر روی تغییر ابعاد(قطرهای) لایه های نازک سیب با استفاده از پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

چروکیدگی و تغییر ابعاد جسم در طول خشک شدن نقش مهمی را درتعیین کیفیت محصولات خشک شده ایفا می کند دراین مقالهیک روش براساس سیستم پردازش تصویر برای تعیین تغییرات ایجاد لایه های سیب در طول خشک شدن ارایه شده است این سیستم شامل یک دوربین دیجیتالی محفظه روشنایی و سخت افزارها و نرم افزارهایرایانه ای برای گرفتن و پردازش تصاویر درطول خشک کردن و به صورت برخط است آزمایشها دردماهای ۴۰ تا ۸۰ درجه سانتی گرادو درضخامتی های ۴و۲و۶ میلیمتر در سرعتهای هوای ۱و۱/۵ و ۲ متربرثانیه انجام گرفت تغییرات ابعاد سیب ها قطر بزرگتر قطر کوچکتر قطر در راستای جریان هوا قطر عمود برراستای جریان هوا درطول خشک کردن و به فاصله های زمانی هریک دقیقه بدست آمد. متغیرها یک رفتار خطی را با نسبت رطوبت نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.