مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنولی در سیب های مایه زنی شده با مخمر Pichia guilliermondii و سیلیکون


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنولی در سیب های مایه زنی شده با مخمر Pichia guilliermondii و سیلیکون دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنولی در سیب های مایه زنی شده با مخمر Pichia guilliermondii و سیلیکون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنولی در سیب های مایه زنی شده با مخمر Pichia guilliermondii و سیلیکون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنولی در سیب های مایه زنی شده با مخمر Pichia guilliermondii و سیلیکون :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

نتایج این تحقیق نشان داد که تیمار میوه های سیب با مخمر Pichia guilliermondii (A6) و سیلیکون (Si) سبب القاء واکنش های دفاعی می شود. بر اساس این تحقیق بیشترین مقدار ترکیبات فنولی در روز دوم پس از مایه زنی قارچ عامل بیماری مشاهده شد که در اثر تلفیق Si در غلظت ۱/۰% و مخمر A6 و قارچ عامل بیماری، Penicillium expansum F1، ایجاد شده بود. نتایج مربوط به اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز نشان دهنده بیشترین میزان فعالیت در روز های ششم و هشتم پس از مایه زنی قارچ عامل بیماری بود که در اثر تیمار با Si و مخمر A6 ایجاد شده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.