مقاله تعیین مناطق مستعد جمع اوری آب باران باتکیه بر ظرفیت تولید رواناب در حوضه و به کمک سیستم پشتیبانی تصمیم DSS مبتنی بر GIS (مطالعه موردی:دشت بیرجند)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مناطق مستعد جمع اوری آب باران باتکیه بر ظرفیت تولید رواناب در حوضه و به کمک سیستم پشتیبانی تصمیم DSS مبتنی بر GIS (مطالعه موردی:دشت بیرجند) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مناطق مستعد جمع اوری آب باران باتکیه بر ظرفیت تولید رواناب در حوضه و به کمک سیستم پشتیبانی تصمیم DSS مبتنی بر GIS (مطالعه موردی:دشت بیرجند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مناطق مستعد جمع اوری آب باران باتکیه بر ظرفیت تولید رواناب در حوضه و به کمک سیستم پشتیبانی تصمیم DSS مبتنی بر GIS (مطالعه موردی:دشت بیرجند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مناطق مستعد جمع اوری آب باران باتکیه بر ظرفیت تولید رواناب در حوضه و به کمک سیستم پشتیبانی تصمیم DSS مبتنی بر GIS (مطالعه موردی:دشت بیرجند) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

کشورهای کم آب همچون ایران با محدودیت های هیدرولوژیکی فراوانی روبرو هستند که اغلب به کمبودبارش و بی نظمی پراکنش بارندگی منسوب می شود. این مسئله به ویژه در اجتماعات کشاورزی فقیر که متکی بر کشت دیم می باشند نمود بیشتری می یابد. اخیرا برای مدیریت این شرایط ابتکاراتی انجام شده که بر کشف گزینه های موثرتر برای تامین اب و تشخیص فرصت های بیشتر برای جمع آوری رواناب به عنوان یک توانایی جهت تامین اب در دسترس تاکید دارند. در راستای تعیین مناطقی که مستعد جمع آوری و انحصار رواناب هستند یک سیستم پشتیبانی تصمیم DSS ارائه شده است که با استفاده از قابلیت های GIS روندی منطقی را به منظور تسهیل تصمیمی گیری در رابطه با تعیین مناطق مستعد جمع آوری باران در دشت بیرجند فراهم می کند. چارچوب این سیستم برنامه جانبی Model Builder در نرم افزار ۹۳ ArcGIS می باشد. روند تعریف شده در این مقاله از ظرفیت تولید رواناب منطقه برای تصمیمی گیری استفاده می کند و اطلاعاتی چون نقشه پتانسیل تولید رواناب و نقشه های فاصله از مناطق مسکونی ، کشت ابی و کشت دیم پارامترهای ورودی به این سیستم هستند. با ترکیب نقشه های مذکور نقشه مناطق مستعد جمع اوری باران حاصل می شود. استعداد منطقه در جمع اوری باران در ۴ سطح ضعیف ، متوسط ، خوب و بسیار خوب تعریف شد که به ترتیب ۲۸/۳۸ ، ۴۳/۹ ، ۲۰/۹۱ ، ۷/۳ درصد از مساحت حوضه را به خود اختصاص می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.