مقاله بررسی تأثیر کاربرد نشاسته مقاوم در تهیه فرآورده های غلات


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر کاربرد نشاسته مقاوم در تهیه فرآورده های غلات دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کاربرد نشاسته مقاوم در تهیه فرآورده های غلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کاربرد نشاسته مقاوم در تهیه فرآورده های غلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کاربرد نشاسته مقاوم در تهیه فرآورده های غلات :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

استفاده از فیبرهای غذایی اثرات مفیدی برسلامتی انسان و مقابله با چاقی دارد اما فیبرهای رایج باعث تیرگی و کاهشمشتری پسندی محصول می شوند بنابراین درطی سالهای اخیر منابع فیبری جدید از جمله نشاسته های مقاوم مورد توجه زیادی واقع شده اند این نشاسته ها به هضم مقاوم هستند و به دلیل روشن بودن رنگشان رنگ فراورده را نسبت به نمونه های شاهد روشنتر می کند و اگر در حد مناسبی استفاده شوند تاثیر چندانی برحجم و بافت محصول ندارد دراین ت حقیق تاثیر نشاسته مقاوم در فراورده های غلات مورد بررسی قرارگرفته است و میزان مناسب مصرف آن مشخص شده است بدین ترتیب می توان فراورده های با ویژگیهای تغذیه ای و ظاهری مطلوب تولید نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.