مقاله بررسی ترکیبات مولد عطر و طعم کفیر و عوامل موثر بر آن


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات مولد عطر و طعم کفیر و عوامل موثر بر آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات مولد عطر و طعم کفیر و عوامل موثر بر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات مولد عطر و طعم کفیر و عوامل موثر بر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات مولد عطر و طعم کفیر و عوامل موثر بر آن :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

کفیر یک نوشیدنی تخمیری است که محل پیدایش آن قفقاز است کفیر بصورت بومی توسط دانه های کفیر تهیه می شود تولید صنعتی کفیر با استفاده از مایه های میکروبی آغاز گر ایزوله شده ا زدانه های کفیر صورت می گیرد لاکتوباسیلوس ها استرپتوکوکوس های لاکتیکی و مخمرها جمعیت میکروبی دانه های کفیر و همچنین مایه های میکروبی آغاز گر صنعتی را تشکیل میدهند عطر و طعم کفیر از مهمترین ویژگیهای این محصول است کهدرمشتری پسندی آن نقش بسزایی ایفا می کند و به همین دلیل مورد بحث این مطالعه قرارگرفتند استالدهید استون استوئین دی استیل ۲- بوتانون اتیل استات اتانول و دی اکسید کربن از مهمترین ترکیبات مولد عطر و طعم درکفیر هستند نوع میکروارگانیسم های موجود در مایه میکروبی آغاز گر میزان مایه تلقیح شده به نمونه شرایط تخمیر عواملی هستند که برنوع و میزان این ترکیبات درمحصول موثراند با درنظر گرفتن این عوامل و بهینه کردن شرای طتولید می توان کفیری با ویژگیهای حسی مطلوب تولید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.