مقاله بررسی تغییرات شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در فرآورده شیر / هویج


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در فرآورده شیر / هویج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در فرآورده شیر / هویج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در فرآورده شیر / هویج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در فرآورده شیر / هویج :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

اغلب غذاهای پروبیوتیک را فراورده های لبنی تشکیل میدهند با توجه به تغییر ذائقه افراد جامعه تولید کنندگان محصولات لبنی به فکر تولید محصولات جدید افتادند که درکنار تامین ذائقه مصرف کنندگان ارزش غذایی بالایی نیز داشته باشند یکی از این محصولات شیرهای طعم دار می باشد که با اضافه کردن عصاره میوه ها و سبزیجات مختلف به دست می آیند هدف ازاین تحقیق بررسی خواص شیمیایی و زنده مانده باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم DSM2017 درفراورده شیرهویج بوده است مخلوط شیر/ هویج با درصدهای ۱۵ و ۳۰و۴۵ آب هویج تهیه و دردمای ۹۰ درجه سانتی گراد به مدت یک دقیقه پاستوریزه و سپس خنک شد باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم به تعداد ۹ ۱۰cfu/ml به مخلوط خنک شده شیر / هویج اضافه گردید و دردمای یخچال ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ روز نگهداری شد آزمونهای شیمیایی شامل PH اسیدیته قابل تیتراسیون و ازمون میکروبی هر ۵ روز یکبار طی نگهداری بررسی شد. نتایج نشان داد به دلیل اینکه محصول غیرتخمیری است تعدادباکتریهای پروبیوتیک طی نگهداری تغییر نکرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.