مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانلی چند گیاه دارویی و مقایسه آنها با BHT
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانلی چند گیاه دارویی و مقایسه آنها با BHT دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانلی چند گیاه دارویی و مقایسه آنها با BHT کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانلی چند گیاه دارویی و مقایسه آنها با BHT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانلی چند گیاه دارویی و مقایسه آنها با BHT :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
این پژوهش با هدف ارزیابی خاصیت انتی اکسیدانی عصاره های متانلی گل گیاه گاو زبان و برگ گیاه کاکوتی و مقایسه ان با عصاره های متانلی چای سبز و سیاه انجام شد ابتدا عصاره ها تهیه و جهت اندازه گیری ترکیبات فنلی از روش فولین سیو کالتو و برای تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی از دو روش اندازه گیری به دام اندازی رادیکال آزاد DPPH و مهار اکسیداسیون لینولییک اسید در سیستم بتاکاروتن لینولییک اسید استفاده گردید نتایج نشان داد چای سبز ۳۲/۴۵±۱/۷۷meq/g بیشترین ترکیبات فنلی را برحسب گالیک اسید نسبت به سایر تیمارها دارا می باشد از مقایسه میزان IC50 تیمارها مشخص گردید عصاره های چای سبز سیاه و BHT نسبت به عصاره های کاکوتی و گل گاو زبان موثرتر عمل نموده اند نتایج آزمون مهار اکسیداسیون لینولییک اسید نشان داد میزان فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های گیاه گاو زبان و کاکوتی حتی در غلظت ۱۰ برابر نسبت به سایر تیمارها ضعیف تر عمل کرده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.