بررسی اثربخشی مداخله شناختی – رفتاری بر بهبود سطح افسردگی و کاهش علائم اضطراب بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثربخشی مداخله شناختی – رفتاری بر بهبود سطح افسردگی و کاهش علائم اضطراب بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثربخشی مداخله شناختی – رفتاری بر بهبود سطح افسردگی و کاهش علائم اضطراب بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثربخشی مداخله شناختی – رفتاری بر بهبود سطح افسردگی و کاهش علائم اضطراب بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثربخشی مداخله شناختی – رفتاری بر بهبود سطح افسردگی و کاهش علائم اضطراب بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۳

پیش زمینه و هدف: بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس دارای سطوح بالایی از افسردگی و اضطراب می باشند که این امر لزوم مداخلات مشاوره ای، درمانی و آموزش های هدفمند را در این بیماران ضروری می سازد، لذا پژوهش حاضر نیز با هدف بررسی اثربخشی مداخله شناختی – رفتاری بر بهبود سطح افسردگی و کاهش علائم اضطراب بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس انجام شده است.روش: پژوهش حاضر از نوع پیش آزمون – پس آزمون با گروه آزمایش و کنترل بود. ۳۲ نفر از بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس که نمرات بالایی را در پرسش نامه های افسردگی بک و اضطراب کتل کسب کرده بودند به عنوان نمونه انتخاب و به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل (هر گروه ۱۶ نفر) تقسیم شدند. سپس گروه آزمایش به مدت ۱۴ جلسه ۶۰ دقیقه ای و یک بار در هفته مداخله شناختی و رفتاری را تجربه کردند. گروه کنترل مداخله ای دریافت نکرد. شرکت کنندگان ۱۰ روز بعد از آخرین جلسه مداخله، پرسشنامه افسردگی بک و اضطراب بک را تکمیل نمودند. داده ها با استفاده از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله آزمون کوواریانس تحلیل شد.یافته ها: نشان داد که مداخله شناختی و رفتاری بر بهبود سطح افسردگی و کاهش علائم اضطراب بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس اثر مثبت و معناداری دارد (p<0.05).نتیجه گیری: نتایج پژوهش حکایت از آن دارد که مداخله شناختی – رفتاری می تواند به عنوان رویکردی موثر و کارآمد در زمینه کار با بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس در کنار دیگر درمان های دارویی به کار رود.

کلید واژه: اضطراب، افسردگی مداخله شناختی و رفتاری، مولتیپل اسکلروزیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.