مقاله بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی گیاه پونه گاوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی گیاه پونه گاوی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی گیاه پونه گاوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی گیاه پونه گاوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیت آنتی اکسیدانی گیاه پونه گاوی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
دراین پژوهش بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از عصاره متانولی گیاه پونه گاوی که تحت تاثیر تیمار فراصوت قرارگرفته است از طریق آزمون سطح پاسخ و از طریق آزمون فولین سیوکالته صورت گرفت ودرادامه اثرعصاره متانولی این گیاه برروی فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی شد برای بهینه سازی فراینددر آزمون ها ۳ فاکتور زمان ۱۵و ۳۵ و ۵۵ دقیقه دما ۱۵و۳۰و۴۵ درجه سانتیگراد و PH6و۷و۸ بررسی شد نتایج به دست آمده نشان میدهد که مناسبترین شرایط برای استخراج ترکیبات فنولیک دمای ۴۳ درجه سانتیگراد pH=6.3 و زمان ۳۷ دقیقه می باشد تحت این شرایط میزان استخراج ترکیبات فنولیک به بیش از ۱۵۳mg گالیک به ازای ۱ گرم از پودر اولیه پیش بینی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.