مقاله بررسی تاثیر پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی اثر پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز انجام شد. بعد از برداشت علوفه دو تیمار آزمایشی تهیه شد بطوریکه یکی شامل علوفه سیلو شده فاقد پلی اتیلن گلایکول و دیگری شامل علوفه سیلویی حاوی افزودنی پلی اتیلن گلایکول بود. سپس درب سیلوها بعد از ۹۰ روز باز و تخمیر پذیری و قابلیت هضم علوفه سیلویی با روش آزمایشگاهی تعیین گردید. میانگین ماده خشک نمونه ها در تیمار اول و دوم (نمونه بدون افزودن پلی اتیلن گلایکول و نمونه حاوی پلی اتیلن گلایکول) بترتیب ۰/۹۶ و ۳/۹۷ درصد و ترکیبات شیمیایی شامل: پروتئین خام، دیواره سلولی بدون سلولز، دیواره سلولی و خاکستر خام در دو تیمار بترتیب ۶/۱۲، ۱/۳۸، ۹/۳۰، ۸/۱۲ و ۰/۱۳، ۷/۴۱، ۵/۳۰ و ۷/۱۱ درصد ماده خشک بود. فراسنجه های تولید گاز در دو تیمار از لحاظ آماری اختلاف معنی داری نداشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.