مقاله افزایش ماندگاری میوه لیمو با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه پکتین در مقیاس پایلوت


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش ماندگاری میوه لیمو با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه پکتین در مقیاس پایلوت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش ماندگاری میوه لیمو با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه پکتین در مقیاس پایلوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش ماندگاری میوه لیمو با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه پکتین در مقیاس پایلوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش ماندگاری میوه لیمو با استفاده از پوشش خوراکی بر پایه پکتین در مقیاس پایلوت :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

پوششهای خوراکی لایه های نازکی ا زمواد زیست تجزیه پذیر هستند که با قرار گرفتن برروی محصول سیب افزایش کیفیت و ماندگاری آن می شود هدف ازانجام این پروژه مطالعه تاثیر پوشش خوراکی برپایه پکتین برکیفیت میوه لیمودرحین نگهداری دردماهای مختلف بود میوه ها درامولسیون پوشش دهنده درون هاپر دستگاه غوطه ور و سپس توسط زنجیر نقاله واردخشک کن و سپس خنک کن دستگاه شدند میوه های پوشش داده شده همراه با نمونه های کنترل در سه دمای ۵و۱۵و۲۵ درجه نگهداری شدند تنفس افت وزن رنگ و پارامترهای شیمیایی با سرعت کمتری در میوه های پوشش دار نسبت به نمونه های کنترل تغییر کردند نمونه های کنترل دردماهای ۵و۱۵و۲۵ درجه بترتیب تا ۳۲و۲۵و۸ روز و نمونه های پوشش دار بترتیب تا ۴۰ و ۳۲و ۱۴ روز کیفیت خود را حفظ نمودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.