مقاله بررسی تاثیر عناصر درشت مغذی بر روی ریزازدیادی پایه ی ۶۶۷ GF بادام
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر عناصر درشت مغذی بر روی ریزازدیادی پایه ی ۶۶۷ GF بادام دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عناصر درشت مغذی بر روی ریزازدیادی پایه ی ۶۶۷ GF بادام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عناصر درشت مغذی بر روی ریزازدیادی پایه ی ۶۶۷ GF بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عناصر درشت مغذی بر روی ریزازدیادی پایه ی ۶۶۷ GF بادام :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر عناصر CaCl2.2H2O، MgSO4.7H2O و KH2PO4، ریزنمونه ها پس از مرحله ضدعفونی در محیط کشت پایه ی MS حاوی CaCl2.2H2O، MgSO4.7H2O و KH2PO4 به میزان ۲۰% بیشتر و ۲۰% کمتر از مقدار معمول کشت شدند. هر تیمار حاوی ۵ تکرار بود. پس از ۷ هفته از کشت نتایج نشان داد که برای صفت تعداد نوساقه تیمارهای شماره ۷ و ۹ بهتر از سایر تیمارها بودند که در هر دو تیمار مقادیر CaCl2.2H2O و KH2PO4 در حالت۲۰% کمتر نسبت به محیط کشت پایه MS بودند. همچنین مقایسه میانگین برای صفت طول نوساقه نشان داد که تیمار ۸، با ترکیب CaCl2.2H2O به میزان۲۰% کمتر (۳۵۲ میلیگرم بر لیتر) در ترکیب با MgSO4.7H2O به میزان۲۰% کمتر (۹۶ میلیگرم بر لیتر) و ترکیب KH2PO4به میزان۲۰% بیشتر (۲۰۴ میلیگرم بر لیتر) از سایر تیمارهای اعمال شده بهتر بوده است. تجزیه دادهها با استفاده از نرم افزار SPSS 16 انجام شد و جهت مقایسه میانگین از روش LSD، نرم افزار MSTATC استفاده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.