مقاله بدام اندازی نیسین در نانوذره لیپوزومی جهت کنترل آلودگی میکروبی مواد غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بدام اندازی نیسین در نانوذره لیپوزومی جهت کنترل آلودگی میکروبی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بدام اندازی نیسین در نانوذره لیپوزومی جهت کنترل آلودگی میکروبی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بدام اندازی نیسین در نانوذره لیپوزومی جهت کنترل آلودگی میکروبی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بدام اندازی نیسین در نانوذره لیپوزومی جهت کنترل آلودگی میکروبی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

دراین تحقیق اثر نیسینو نانوکپسولهای لیپوزومی حاوینیسین درمهار رشد سه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز استافیلوکوکوس اورئوس واشرشیاکلی مورد بررسی قرارگرفت MIC نیسین بعد از ۷۲ ساعت برای لیسیتریا مونوسیتوژنز ۲mg/ml یا IU/mL 2000 و درمورد استافیلکوکوس اورئوس ۳mg/ml یا ۳۰۰۰IU/mL بود اما هیچ اثر ممانعتی برروی اشرشیا کلی مشاهده نشد و این باکتری پس از ۲۴ ساعت درتمام غلظت های نیسین رشد کرده درمرحله بعد این پژوهش پنیر UF به همراه تیمار حاوی نیسین آزاد و لیپوزوم های حاوی نیسین تولید شد هر سه باکتری مورد آزمایش بطور جداگانه به ریتنتیت تلقیح شدند و روند مهار آنها طی حدود ۵۰ روز نگهداری مورد بررسی قرارگرفت دراین مقاله نقش نانوبیوتکنولوژی درحفظ و نگهداری مواد غذایی درحجم نیمه صنعتی ارایه خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.