مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر فرآیند تولید فرآورده‌های تخمیری شیر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر فرآیند تولید فرآورده‌های تخمیری شیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر فرآیند تولید فرآورده‌های تخمیری شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر فرآیند تولید فرآورده‌های تخمیری شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر فرآیند تولید فرآورده‌های تخمیری شیر :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

انسان از هزاران سال قبل باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک را به طور طبیعی درشیر وجود دارند برای تهیه ماست پنیر و فراورده های دیگر شیر مورد استفاده قرار داده است با توجه به صنعتی شدن تولید پیشرفت قابل توجهی در زمینه تولید باکتریهای آغازگر انجام شد زیرا لازم است که فراورده روزانه باکیفیت ثابت تولید گردد باکتریوفاژ ها در صنایع شیر عامل مهمی هستند آنها باعث کاهش یا عدم فعالیت باکتریها ی تولید کننده ماست و درنهایت تاثیر یا عدم تشکیل لخته درمرحله گرمخانه گذاریمی شوند اثر دیگر آنها عدم تولید محصول و یا تولید محصولی با کیفیت بسیار پایین است دریان پژوهش برای پایش فاژ ها از روش تیتراسیون پلاک دولایه درسه تکرار استفاده شد. نتایج نشان داد بیشترین فاژزدگی مربوط به باکتری استرپتوکوکوس ترموفیلوس درنمونهماست خارج شده از گرمخانه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.