مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر رشد و بقای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر رشد و بقای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر رشد و بقای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر رشد و بقای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر رشد و بقای لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دراین پژوهش ماست چکیده سین بیوتیک با استفاده از سیستم Whey less تولید شد ترکیبات پری بیوتیک اینولین و الیگوفروکتوز در سه سطح ۰/۱/۵ و ۳ درصد درمرحله افزودن سایر ترکیبات پودری به شیر اضافه شدند. میکروارگانیسم پروبیوتیک شامل Lactobacillus. Acidophilus LA-5 بود که درسه سطح ۰/۱ و ۰/۳ و ۰/۵% درهنگام افزودن باکتری های سنتی ماست اضافه شد ویژگیهای ارگانولپیتیکی و بقای میکروارگانیسم های پروبیوتیک درماست چکیده تولید شده درروزهای ۱و۷و۱۴ و ۲۱ بعد از تولید ارزیابی شدند. براساس نتایج حاصله محصول با ۳% اینولین ۲/۲۵% الیگوفروکتوز و ۰/۱% میکروارگانیسم لاکتوباسیلوس اسیدفیلوس بالاترین شمارش میکروبی را در پایان روز ۲۱ داشت از لحاظ پانلسیت ها بهترین نمونه مربوط به فرمولاسیون ۳% اینولین ۱/۵% الیگوفروکتوز و سطح تلقیح ۰/۱% لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس گزارش شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.