مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت جیرفت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت جیرفت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت جیرفت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مهم و موثر بر شور شدن خاکهای دشت جیرفت :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
شور شدن خاک فرآیندی است که در اثر عوامل طبیعی و یا در اثر فعالیت های انسان ایجاد می گردد. شوری خاک به عنوان عامل محدود کننده رشد و کاهش عملکرد گیاهان مختلف زراعی می باشد. دشت جیرفت واقع در استان کرمان دارای اقلیم خشک و گرم با متوسط بارندگی ۱۸۰ میلیمتر و متوسط حرارت سالیانه ۲۳/۵ درجه سانتی گراد می باشد. با توجه به این که تا به حال در منطقخ جیرفت مطالعاتی درباره ی منشاء املاح صورت نگرفته است و از آنجایی که بدون داشتن اطلاعات کافی در این زمینه توصیه ها و رهنمودهای لازم جهت اصلاح و بهره وری های لازم از خاکهای شور غیر ممکن به نظر می رسد لذا شناسایی و بررسی عوامل عمده موثر بر شور شدن خاکهای منطقه ضروری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.