مقاله پیش بینی تغییرات بارش ۳۰۲۰-۲۰۱۱ با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان )


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی تغییرات بارش ۳۰۲۰-۲۰۱۱ با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی تغییرات بارش ۳۰۲۰-۲۰۱۱ با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی تغییرات بارش ۳۰۲۰-۲۰۱۱ با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی تغییرات بارش ۳۰۲۰-۲۰۱۱ با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان ) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

شبکه های محاسباتی مدل های گردش عمومی جو (GCM) به دلیل بزرگ مقیاس بودن و قدرت تفکیک کم برای استفاده در ابعاد یک ایستگاه باید ریز مقیاس شوند، از این رو از مولدهای هواشناسی جهت ریز مقیاس کردن استفاده می شود. با استفاده از خروجی مدل گردش- عمومی و مولدهای هواشناسی می توان اقلیم منطقه را شبیه سازی نمود. در این مطالعه از داده های خروجی مدل گردش عمومی HadCM3 با سه سناریو تغییر اقلیم A1B و A2 و B1 توسط مدل LARS-WG در ایستگاه کرمان ریز مقیاس شده است . نتایج حاصل از آن در دوره پایه ۲۰۱۰-۱۹۹۱ و دوره آینده ۲۰۳۰-۲۰۱۱ مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در ارزیابی مدل LARS-WG به بررسی میزان خطای داده های مشاهداتی و شبیه سازی شده بررسی شد و مدل برای منطقه مناسب ارزیابی شد. پس از آن تغییرات بارش و طول بازه خشک و تر بررسی شد. نتایج حاصل از بررسی میانگین بارش ماهانه ، فصلی نشان می دهد که بارش در همه ماه های سال و همه فصول در ایستگاه کرمان افزایش بارش را به همراه دارد. همچنین میانگین بارش در ۲۰ سال آتی نشان می دهد که افزایش بارش در ایستگاه کرمان حدود ۲۵ درصد خواهد بود. بررسی طول بازه تر و خشک نشان داد که طول بازه تر رو ه افزایش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.