مقاله تاثیر تطویل دوره آماری یر میزان نیاز آبی و برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت آبیاری در سه اقلیم نمونه کشور


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تطویل دوره آماری یر میزان نیاز آبی و برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت آبیاری در سه اقلیم نمونه کشور دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تطویل دوره آماری یر میزان نیاز آبی و برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت آبیاری در سه اقلیم نمونه کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تطویل دوره آماری یر میزان نیاز آبی و برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت آبیاری در سه اقلیم نمونه کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تطویل دوره آماری یر میزان نیاز آبی و برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت آبیاری در سه اقلیم نمونه کشور :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

توزیع و تحویل حجمی آب در شبکه های آبیاری و زهکشی در زمان مناسب آبیاری و به مقدار صحیح تعیین شده ، از مسایل مهم شبکه ها چه در بخش طراحی و تعیین ابعاد ظرفیت کانال ها و زهکش ها و چه در بخش اجرا جهت رسیدن به بهره وری حداکثر در تولید می باشد. تاثیر این مقادیر بر حجم آب تحویلی در نقاط تحویل شبکه های آبیاری و زهکشی از اصول طراحی و اجرای پروژه های آبی می باشد. در این تحقیق تاثیر تطویل دوره آماری برای سه منطقه مختلف اقلیمی نیمه خشک سرد ، معتدل و خشک بیابانی مورد بررسی قرار گرفته و با دوره کوتاهتر آماری مطابق با شاخص های آماری قیاس گردیده است مطابق با این تحلیل ، تطویل دوره آماری منجر به ارقامی حول میزان متوسط تبخیر و تعرق منطقه شده و این در حالی است که در گروه بندی داده ا مطابق با نقاط اوج و نشیب نمودار تبخیر و تعرق در سالهای مختلف ، این اختلاف معنی دار می باشد . لدا تعمیم متوسط بلند مدت برای کلیه سالها منجر به کم و یا بیش برآوردی نیاز آبی می گردد. در این تصمیم گیری جهت برنامه ریزی های بلند مدت با کوتاه مدت متفاوت بوده و اولی مبتنی بر تعریف سالهای شاخص و دومی ترجیحا بهره گیری از داده های به هنگام اقلیمی است. این موضوع از جمله موارد مهم در مستندات نیاز آبی کشور ( سند ملی آب) بوده که می تواند متضمن همخوانی بیشتر خروجی این سند با شرایط واقعی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.