مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
بمنظور ارزیابی اثرات عصاره گیاه دارویی نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجههای گوشتی آزمایشی در سالن پرورش جوجه گوشتی مرکز تحقیقات علوم دامی استان کرمانشاه (کیلومتر ۲۳ کرمانشاه-کامیاران) انجام شد. تعداد ۳۲۰ قطعه جوجه ی گوشتی یک روزه سویه ی کاپ۵۰۰ در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۴ تکرار در یک دوره ی ۴۲ روزه مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه های آزمایشی شامل ۴ سطح عصاره نعناع فلفلی (صفر، ۱/۰، ۲/۰ و ۳/۰ درصد) بودند. مصرف خوراک به صورت هفتگی سنجیده شد و وزن کشی در روزهای ۲۱ و ۴۲ دوره پرورش صورت گرفت. استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر صفات عملکردی شامل مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک تاثیر معنی داری نداشت (۰۵/۰<P). تفاوت معنی داری در وزن نسبی لاشه بین سطوح ۲/۰ و ۳/۰ درصد با شاهد مشاهده گردید (۰۵/۰<P).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.