مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

بمنظور ارزیابی اثرات عصاره گیاه دارویی نعناع فلفلی بر عملکرد و صفات کیفی لاشه جوجه‌های گوشتی آزمایشی در سالن پرورش جوجه گوشتی مرکز تحقیقات علوم دامی استان کرمانشاه (کیلومتر ۲۳ کرمانشاه-کامیاران) انجام شد. تعداد ۳۲۰ قطعه جوجه ی گوشتی یک روزه سویه ی کاپ۵۰۰ در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۴ تکرار در یک دوره ی ۴۲ روزه مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه های آزمایشی شامل ۴ سطح عصاره نعناع فلفلی (صفر، ۱/۰، ۲/۰ و ۳/۰ درصد) بودند. مصرف خوراک به صورت هفتگی سنجیده شد و وزن کشی در روزهای ۲۱ و ۴۲ دوره پرورش صورت گرفت. استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر صفات عملکردی شامل مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک تاثیر معنی داری نداشت (۰۵/۰<P). تفاوت معنی داری در وزن نسبی لاشه بین سطوح ۲/۰ و ۳/۰ درصد با شاهد مشاهده گردید (۰۵/۰<P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.