مقاله اثرات محلولپاشی نیترات پتاسیم بر خصوصیات انار ملس یزدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات محلولپاشی نیترات پتاسیم بر خصوصیات انار ملس یزدی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات محلولپاشی نیترات پتاسیم بر خصوصیات انار ملس یزدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات محلولپاشی نیترات پتاسیم بر خصوصیات انار ملس یزدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات محلولپاشی نیترات پتاسیم بر خصوصیات انار ملس یزدی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مطالعات محدودی مبنی بر تاثیر محلوپاشی مواد مغذی بر خصوصیات انار وجود داشتند. این تحقیق بمنظور بررسی اثرات نیترات پتاسیم بر کیفیت انار انجام شد. تیمارها عبارت بودند از: ۱) آب مقطر که بعنوان شاهد انتخاب شد؛ ۲) نیترات پتاسیم با غلظت ۲۵۰میلیگرم بر لیتر بهمراه مویان؛ ۳) نیترات پتاسیم با غلظت ۵۰۰ میلیگرم بر لیتر بهمراه مویان، که همه تیمارها در زمانی انجام شد که قطر میوه ۳۰ میلیمتر بود. خصوصیات آبمیوه، پوست و آریل و همچنین اجزای کیفیت میوه بعد از برداشت محصول بررسی شدند. نتایج نشان داد نیترات پتاسیم ۲۵۰ میلیگرم بر لیتر سبب افزایش میزان آبمیوه و وزن در قیاس با شاهد و تیمار ۵۰۰ میلیگرم بر لیتر شد. افزایش غلظت نیترات پتاسیم سبب کاهش طول و قطر آریل گردید. بالاترین میزان مواد جامد محلول و ویتامین ث در تیمار ۲۵۰ میلیگرم بر لیتر حاصل شد هرچند تفاوت معنی داری بین تیمارها در مورد اسدیته و واکنش آبمیوه مشاهده نشد. این یافته ها نشان می دهند که کاربرد این ماده در مراحل اولیه از رشد میوه انار می تواند خصوصیات آن را تحت تاثیر قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.