مقاله بررسی عوامل تأثیر گ ذار بر ع ملکرد برج بی بو سازی روغن سویا و واکنش های نامطلوب موجود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل تأثیر گ ذار بر ع ملکرد برج بی بو سازی روغن سویا و واکنش های نامطلوب موجود دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل تأثیر گ ذار بر ع ملکرد برج بی بو سازی روغن سویا و واکنش های نامطلوب موجود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل تأثیر گ ذار بر ع ملکرد برج بی بو سازی روغن سویا و واکنش های نامطلوب موجود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل تأثیر گ ذار بر ع ملکرد برج بی بو سازی روغن سویا و واکنش های نامطلوب موجود :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
هدف از این مقاله شبیه سازی یکی از مهمترین واحدهای فرایندی تولید روغن خوراکی است. برج بی بو سازی آخرین مرحله از فرایند تولید روغن است که طی آن ترکیبات بودار و اسیدهای چرب آزاد از روغن نباتی خارج می شود. در این تحقیق از برج عریان ساز پیوسته جهت بی بو سازی خوراک جند جزئی روغن سویا استفاده شده است. همچنین از بخار آب برای جذب ترکیبات یاد شده استفاده شده است. چگونگی تأثیر شرایط فیزیکی و عملیاتی بر بخار خروجی از برج مورد ارزیابی قرار گرفته است. همچنین تأثیر عوامل یاد شده بر واکنش های ناخواسته ای که طی فرایند بی بوسازی رخ ی دهد به طور ه مزمان شبیه سازی شده است. فشار عملیاتی، دمای عملیاتی، تعداد سینی، دبی بخار آب و مدت زمان اقامت روغن در برج بی بو سازی پارامترهایی مورد بررسی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.