مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی و خواص فیزیکوشیمیایی برخی از گون ههای انار ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی و خواص فیزیکوشیمیایی برخی از گون ههای انار ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی و خواص فیزیکوشیمیایی برخی از گون ههای انار ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی و خواص فیزیکوشیمیایی برخی از گون ههای انار ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اندازه گیری ترکیبات غذایی و خواص فیزیکوشیمیایی برخی از گون ههای انار ایران :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
برخی از ترکیبات غذایی و خواص فیزیکوشیمیایی ۱۵ رقم انار ( جمع آوری شده از مرکز تحقیقات انار یزد) و عصاره آنها مورد آزمون های اندازه گیری قرار گرفتند. در خصوص قند های ساده، میزان فروکتوز g/100g4,00-8,03 و گلوکزg/100g 4,14-8,65 از سایر مونوساکارید ها بیشتر بود، در حالیکه دی ساکارید هایی مانند ساکاروز و مالتوز در کل عصار ههای بدست آمده از انار ها یافت نشدند. همچنین میزان عناصر معدنی Cd، Pb، Zn، Fe، Cu،Mn ،Mg ، Ca، Na،K در عصاره ها توسط دستگاه ICP-AE spectrophotometer اندازه گیری شد که میزان کلسیم، سدیم، پتاسیم و منیزیم بطور معنی داری از سایر عناصر معدنی بیشتر بود(p<0,05 ترکیبات مغذی دیگری از قبیل پروتئین ها، ویتامین ث، کل اسیدها موردبررسی قرار گرفت که مقدار آنها به ترتیب عبارتند از: ۲,۰۵%-۰,۴۲% mg/100g 0,08-0,47g/l -41,45.3 علاوه بر آنهامیزان مواد جامد کل وpHبه ترتیب ۱۸,۳-۱۲,۱ و۴,۰۸-۳,۰۵ بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.