مقاله بررسی صفات کمی وکیفی در میوه هشت ژنوتیپ اناردرمنطقه فردوس


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صفات کمی وکیفی در میوه هشت ژنوتیپ اناردرمنطقه فردوس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صفات کمی وکیفی در میوه هشت ژنوتیپ اناردرمنطقه فردوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات کمی وکیفی در میوه هشت ژنوتیپ اناردرمنطقه فردوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صفات کمی وکیفی در میوه هشت ژنوتیپ اناردرمنطقه فردوس :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی صفات کمی وکیفی میوه واجزای آن ومقایسه صفات بین ژنوتیپ های انارمنطقه فردوس واستفاده از این صفات برای گروه بندی ژنوتیپ ها، آزمایشی با استفاده از ۸ ژنوتیپ موجود صورت گرفت. در این مطالعه شانزده صفت کمی وکیفیمورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تمام صفات مورد بررسی در محدوده ژنوتی پها معنی دار هستند که نشان دهنده تنوع در هر صفت می باشد. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که ژنوتیپ شهوار با داشتن دانه (آریل) درشت و ضخامتپوست کم و درصد پوست کم وشاخص طعم پایین ژنوتیپ مناسبی برای صنایع تبدیلی بوده و ژنوتیپ شیشه کب فردوس با داشتن ضخامت پوست زیاد ودرصد پوست زیادوتاج بلند وباریک مناسب برای نگهداری در سردخان ه به مدت طولانی می باشد. نتایج تجزیه کلاستر که با استفاده از شانزده صفت مورد مطالعه انجام شد نشان دادکه با فاصله ۱۵ ژنوتیپ ها به چهار گروه اصلی تقسیم شدند. این تقسیم بندی میزان خویشاوندی ژنوتی پها را در برنامه های اصلاحی نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.