مقاله طرح کارآفرینی تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات سرماهی کارخانجات کنسروسازی با استفاده از هیدرولیز آنزیمی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طرح کارآفرینی تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات سرماهی کارخانجات کنسروسازی با استفاده از هیدرولیز آنزیمی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طرح کارآفرینی تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات سرماهی کارخانجات کنسروسازی با استفاده از هیدرولیز آنزیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طرح کارآفرینی تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات سرماهی کارخانجات کنسروسازی با استفاده از هیدرولیز آنزیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طرح کارآفرینی تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات سرماهی کارخانجات کنسروسازی با استفاده از هیدرولیز آنزیمی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

صنایع کنسروسازی ماهی ضایعات جامد تولید شده زیادی دارند که ۷۰%-۵۰ موادخام اولیه را شامل میشود هدف اصلی هیدرولیز ضایعات ماهی بدست آوردن حداکثر بازیافت مواد با ارزش با حفظ کیفیت بالا درآنهاست استفاده از تکنولوژی انزیمی برای بازیافت پروتئین ماهی واکنشهای قابل کنترلتری را فراهم کرده و مانع از تخریب پروتئین می شود انجام تحقیق به منظور بهینه سازی شرایط تولید پروتئین هیدرولیز شده به دلیل کاربردهای فراوان آن درصنایع غذایی پزشکی و ; حائز اهمیت است درتحقیق حاضر نیز سعی براین است که با بهینه سازی شرایط هیدرولیز پروتئین هایی قابل کاربرد درصنایع غذایی بدست آوریم دراین طرح هیدرولیز آنزیمی سرماهی با بکارگیری آنزیم آلکالاز با استفاده از طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد هیدرولیز درشرایط دما ۵۵ درجه سانتی گراد PH=8/5 فعالیت آنزیمی Au/Kg35 و سه مرحله متوالی زمان ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ دقیقه انجام شد نتایج نشان داد پروتئین هیدرولیز شده مقادیر نسبتا بالایی پروتئین داشتند که درتهیه محیط کشت میکروبی تولید غذاها برپایه غلات پایدار کننده نوشیدنی ها ترکیبات تشدید کننده طعم و مکملهای پروتئینی و ; قابل کاربرد می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.