مقاله نگهداری و پس از برداشت تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالِیت مِیکروبِی و حفظ کیفیت پس از برداشت آری لهای انار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگهداری و پس از برداشت تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالِیت مِیکروبِی و حفظ کیفیت پس از برداشت آری لهای انار دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگهداری و پس از برداشت تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالِیت مِیکروبِی و حفظ کیفیت پس از برداشت آری لهای انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگهداری و پس از برداشت تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالِیت مِیکروبِی و حفظ کیفیت پس از برداشت آری لهای انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگهداری و پس از برداشت تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالِیت مِیکروبِی و حفظ کیفیت پس از برداشت آری لهای انار :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

تأثیرات پوشش کیتوسان بر کنترل بیماری های قارچی روی آریل های انار و هم چنین حفظ کیفیت آن ها آزمایشی در طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار بررسی شدند. بدین منظور آریل های انار در محلول کیتوسان به مدت ۵ دقیقه غوطه ور شدند، و بعد از بسته بندی در سردخانه طی مدت سه هفته نگه داری شدند نتایج نشان داد که تیمار کیتوسان به طور معن یداری بیماری های قارچی را کاهش داد و هم زمان پهاش را به طور معنی داری افزایش داد اما هیچ گونه تأثیر معن یداری روی میوه های تیمار شده و شاهد از لحاظ میزان مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون و میزان آنتوسیانین نداشت. در کل میو ههای تیمار شده با کیتوسان بهترین ظاهر از نظر کیفیت وآلودگی قارچی را نشان دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.