مقاله پیش بینی سینتیک خشک شدن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی سینتیک خشک شدن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی سینتیک خشک شدن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی سینتیک خشک شدن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی سینتیک خشک شدن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این پژوهش ورقه های نازک فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال آژمایشگاهی با سه دمای ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ درجه سانتیگراد و دو سرعت هوای ۲ و ۳ متر بر ثانیه در رطوبت هوای ثابت خشک گردید. از شبکه های عصبی مصنوعی جهت پیش بینی سینتیک خشک کردن لایه نازک این ماده غذایی استفاده شد. در مدلسازی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی، شبکه پس انتشار پیشخور با توپولوژی ۱-۵-۲ و ضریب همبستگی ۰/۹۹۹۱۴، و میانگین مربعات خطای ۰/۰۰۰۰۵۴۸۲۵ با بکارگیری تابع فعال سازی تانژانت سیگموئید هیپربولیکی، الگوی یادگیری لونبرگ-مارکوات و چرخه یادگیری ۱۰۰۰ اپچ به عنوان مهترین مدل عصبی ارائه گردید. در مجموع میتوان تنیجه گرفت مدلسازی عصبی د رپیش بینی سینتیک خشک شدن و کنترل دقیق تر پارامترهای خشک کردن فلفل دلمه سبز از کارایی بالایی برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.