مقاله مدلسازی ریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی ریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی ریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی ریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی ریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

جهت کنترل فرایند خشک کردن بستر سیال برای رسیدن به محصولی با کیفیت بالا و همچنین طراحی خشککن های مناسب نیاز به مدل سازی و پیشبینی خشک کردن محصولات کشاورزی مانند پیاز می باشد، بدین منظور ۹ مدل ریاضی تجربی و نیمه تئوریک بر اساس داده های سینتیک خشک کردن لایه نازک پیاز با استفاده از سه دما ( ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ درجه سانتی گراد) و دو سرعت هوا (۲ و ۳ m/s ) مورد مطالعه قرار گرفتند. برای برازش مدلهای ریاضی از ابزار برازش منحنی نرم افزار MATLAB و تکنیک رگرسیون غیر خطی استفاده شد. بر اساس نتایج به دست آمده مدل تقریب دیفوزیون با توجه به ضریب همبستگی (R=0/999) بالا و میزان ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE= 0/004157) و مجموع مربعات خطای (SSE= 0/00057) پایین بهترین برازش را با داده های آزمایشگاهی داشت و می تواند برای توصیف و پیش بینی سینتیک خشک کردن پیاز بکار رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.