مقاله ساخت و ارزیابی سیستم توزیع کود ازت مایع در کشت ردیفی ذرت با استفاده از فنآوری نرخ متغیر بر مبنای نقشه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ساخت و ارزیابی سیستم توزیع کود ازت مایع در کشت ردیفی ذرت با استفاده از فنآوری نرخ متغیر بر مبنای نقشه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ساخت و ارزیابی سیستم توزیع کود ازت مایع در کشت ردیفی ذرت با استفاده از فنآوری نرخ متغیر بر مبنای نقشه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت و ارزیابی سیستم توزیع کود ازت مایع در کشت ردیفی ذرت با استفاده از فنآوری نرخ متغیر بر مبنای نقشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ساخت و ارزیابی سیستم توزیع کود ازت مایع در کشت ردیفی ذرت با استفاده از فنآوری نرخ متغیر بر مبنای نقشه :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
فلسفه کشاورزی دقیق بر این است که نهاده های کشاورزی نظیر سم و کود و غیره متناسب با نیاز هر بخش از کشتزار به کار برده شود. در این نوع کشاورزی امکان محاسبه و برآورد اختلافات بین کوچک ترین سطوح ممکن عملی شده و سپس ورودی های مختلف به تناسب اختلافات اعمال می شود. امروزه با پیشرفت های جهانی ناشی از توسعه فن آوری های کشاورزی دقیق، مدیریت دقیق و هوشمند رفع کمبود کود نیتروژنه در خاک برای افزایش عملکرد کیفی هر محصول کشاورزی و کاهش آلودگی منابع آب و محیط زیست، ضروری است. اعمال چنین مدیریتی در درجه اول مستلزم شناخت عوامل موثر بر چرخه نیتروژن گیاه و خاک است . تحقیق در تعیین تغییرپذیری مقدار ازت درخاک از طریق اندازه گیری نیتروژن محتوی برگ گیاه ذرت توسط کلروفیل متر و تهیه نقشه تغییرات ن ت یروژن گیاه و همچنین کاربرد روش علمی رفع کمبود آن با استفاده از کود نیتروژنه مورد نیاز منطبق با ازت محتوی گیاه از عوامل موثر بر این چرخه است . در این تحقیق با استفاده از کلروفیل متر SPAD تغییرات نیتروژن گیاهان مشخص شد و بر اساس آن نقشه ای تهیه شد . این نقشه در اختیار میکروکنترلر قرار گرفت که میکرو بر اساس نقشه و با توجه به نیاز گیاه، با ایجاد تغییرات در میزان باز و بسته شدن شیر که متشکل از یک موتور دی سی مجهز به جعبه دنده کوپل شده به یک شیر دروازهای بود و به عنوان شیر نرخ متغیر استفاده می شد عمل پاشش را انجام داد. و از این طریق کود پاشی بر اساس نیاز گیاه به مقدار نیتروژن صورت گرفت . استفاده از این روش میزان مصرف کود ازته را تا ۴۲ درصد نسبت به روش سنتی کاهش داد. و بالطبع هزینه کود مصرفی را کم و اثرات سوء زیست محیطی حاصل از مصرف زیاد کود ازت را به حداقل رساند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.