مقاله مطالعه مقاومت بلدرچین به درجات مختلف شوری آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه مقاومت بلدرچین به درجات مختلف شوری آب آشامیدنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه مقاومت بلدرچین به درجات مختلف شوری آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه مقاومت بلدرچین به درجات مختلف شوری آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه مقاومت بلدرچین به درجات مختلف شوری آب آشامیدنی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این طرح به منظور بررسی میزان مقاومت بلدرچین به درجات مختلف شوری آب و تاثیر درجات شوری آب مصرفی بر عملکرد بلدرچین، ۵ نوع آب با درجات مختلف شوری و املاح مورد استفاده قرار گرفت. بلدرچی نها از روز اول در شرایط کاملاً یکسان فقط با آبهای حاوی درجات شوری متفاوت در ۵ تیمار و ۳ تکرار با ۳۲ قطعه بلدرچین و در هر تکرار به نسبت ۱ نر به ۳ ماده از یک روزگی تا ۱۰ ماهگی نگهداری و صفات مورد مطالعه رکوردبرداری گردید. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از تیمار ۱- استفاده از آب معمولی به عنوان شاهد، تیمار ۲- اضافه نمودن ۱ درصد نمک به آب معمولی، تیمار ۳- استفاده از آب شور منطقه منصور آباد شهرستان ملکان، تیمار، ۴-استفاده از آب شور منطقه دانالو شهرستان عجب شیر، تیمار ۵- استفاده از آب شور منطقه شورگل شهرستان بناب . برای تیمارهای ۳ و ۴ و ۵ از آب مناطق مختلف اطراف دریاچه ارومیه با درجات متفاوت شوری استفاده گردید. با توجه به نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل آماری اضافه نمودن ۱ درصد نمک ( تیمار دوم) به آب معمولی و استفاده از آب با E.C برابر ۱۹/۹۴ (تیمار سوم) باعث افت تولید شد و تیمارهای چهارم با E.C برابر ۹/۶ و پنجم با E.C برابر ۸/۴ توانست در برخی صفات برتری خود را نسبت به سایر تیمارها و حتی شاهد نشان دهد . به نظر می رسد در مناطقی که E.C آب بالاتر از ۱۰ میلی موس بر سانتیمتر (برابر ۶۴۰۰ میلی گرم مجموع مواد جامد محلول در لیتر ) باشد درصد شوری آب عامل محدود کننده بوده و نم یتوان نسبت به ایجاد فارمهای پرورش بلدرچین اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.