مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت برخی از ارقام مهم نارنگی در شمال ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت برخی از ارقام مهم نارنگی در شمال ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت برخی از ارقام مهم نارنگی در شمال ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت برخی از ارقام مهم نارنگی در شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ظرفیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت برخی از ارقام مهم نارنگی در شمال ایران :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی پوست و گوشت پنج رقم نارنگی (انشو، کلمانتین، بم، دنسی و مینیولاتانجلو) بر روی پایه سیترنج، آزمایشی در قالب طرح بلو ه کای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. برای انجام این آزمایش میوه نارنگیهای مورد نظر در زمان رسید ن کامل به تعداد ۲۰ عدد از هر درخت از ایستگاه تحقیقاتی مرکبات کترا واقع در تنکابن برداشت گردید . میزان فعالیت آنتی اکسیدانی میوه در دو بخش پوست وگوشت میوه در آزم ایشگاه موسسه تحقیقات مرکبات کشور مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که ارقام مورد بررسی در قسمت پوست و گوشت میوه در سطح احتمال یک درصد برای صفت اندازه گیری شده دارای اختلاف معنی دار م ب یاشد. نارنگی رقم کلمانتین بر روی پایه سیترنج در دو قسمت پوست و گوشت بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی را ازخود نشان داده است . کمترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در قسمت پوست نارنگی رقم دنسی مشاهده شد. همچنین در قسمت گوشت، کمترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی نارنگی رقم بم مشاهده گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.