مقاله بررسی و شناسایی عامل پژمردگی بوته های خربزه در منطقه تربت جام در استان خراسان رضوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و شناسایی عامل پژمردگی بوته های خربزه در منطقه تربت جام در استان خراسان رضوی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و شناسایی عامل پژمردگی بوته های خربزه در منطقه تربت جام در استان خراسان رضوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و شناسایی عامل پژمردگی بوته های خربزه در منطقه تربت جام در استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و شناسایی عامل پژمردگی بوته های خربزه در منطقه تربت جام در استان خراسان رضوی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی عامل پژمردگی بوته ها گیاه خربزه در مرحله گل دهی و میوه دهی در سال زراعی ۱۳۸۹-۱۳۸۸ از ۲۲ مزرعه در شهرستان تربت جام نمونه برداری صورت گرفت . از بافتهای بیمار ۸۰ جدایه فوزاریوم جداسازی گردید و با روش تک اسپور خالص گردیده . ا ا بستفاده از کلیدهای معتبر شناسائی و بر خصوصیات مامکروسکوپی و میکروسکوپی ۲ گونه Fusarium oxysporum و F. solani به ترتیب با درصد فراوانی ۵۸/۷۵ و ۴۱/۲۵ شناسائی شدند. اثبات بیماریزائی گونه ها با روش قراردن ریشه گیاهچه خربزه در سوسپانسیون اسپور در شرایط گلخان ه صورت گرفت . برای انجام تست اختصاصی گونه های F. oxysporum از چهار گیاه خربزه، هندوانه، خیار و گوجه فرنگی به روش قرار دادن ریشه گیاهان محک در مایه سوسپانسیون اسپورصورت گرفت . نتایج نشان داد که ۴۷/۶۳ درصد از گونه های جدا سازی شده گونه اختصاصی F.oxysporum f.sp melonis بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.