مقاله بررسی وضعیت مدیریت تغذیه ای گاوهای پرتولید در گاوداریهای شیری صنعتی استان مرکزی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت مدیریت تغذیه ای گاوهای پرتولید در گاوداریهای شیری صنعتی استان مرکزی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت مدیریت تغذیه ای گاوهای پرتولید در گاوداریهای شیری صنعتی استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت مدیریت تغذیه ای گاوهای پرتولید در گاوداریهای شیری صنعتی استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت مدیریت تغذیه ای گاوهای پرتولید در گاوداریهای شیری صنعتی استان مرکزی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

یکی ازمهمترین عوامل درتولید اقتصادی شیر، مدیریت تغذیه است. به همین منظور این تحقیق با هدف ارائه نمای کلی از وضعیت موجود مدیریت تغذیه و خوراک دهی گاوداریهای شیری صنعتی استان مرکزی به مورد اجرا گذاشته شد . بدین منظور، براساس روش نمونه گیری ب طقه بندی شده تصادفی، اقدام به انتخاب ۲۰ درصد از واحدهای گاوداری شیری صنعتی موجود در استان شد. این گاوداریها بر اساس ظرفیت و امکانات موجود، به سه طبقه کوچک(ظرفیت زیر ۱۰۰ راس)،متوسط(با ظرفیت ۱۰۰ تا ۲۰۰ راس) و بزرگ(ظرفیت بالای ۲۰۰ راس) تقسیم شده و سپس از بین هر طبقه متناسب سهم آن طبقه از کل واحدهای موجود، تعدادی واحد به صورت تصادفی انتخاب شدند. سپس با مراجعه به محل واحدها و تکمیل پرسشنامه هایی که حاوی اطلاعات مربوط به شاخص های مهم تغذیه ای و تولیدی بودند، وضعیت تغذیه ، خوراک دهی وفراسنجه های تولیدی هر واحد مشخص گردید. به منظور برآورد احتیاجات غذایی دامها از جداول NRC,2001 استفاده شد. نتایج حاصله نشان دادند که تنظیم جیره در ۶۳/۵% از واحدها توسط مالکی که کارشناس علوم دامی نمی باشد، انجام شده و تنها در ۲۶/۳۱% از واحدها، جیره ها بر مبنای نیازمندیهای دام ها در هر مرحله تولیدی، تنظیم می شدند.در گاوداریهای طبقات متوسط و بزرگ، روزانه به ترتیب ۱ و ۰/۹۸ کیلوگرم ماده خشک اضافی به ازای هر راس گاو شیری پر تولید، مصرف می شد . در گاوداریهای طبقات کوچک و متوسط روزانه به ترتیب ۲/۴۹ و ۱/۳۱ مگاکالری انرژی به ازای هر راس گاو شیری ر پ تولید گله کمتر مصرف می شد . در گاوداریهای دو گروه ۱ و ۲ ، میزان پروتئین مصرف شده به ترتیب ۳۶۵/۴۴ و ۲۴۷/۵۲ گرم در روز به ازای هر گاو کمتر از میزان مورد نیاز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.