مقاله تأثیر تراکم های مختلف بر عملکرد و میزان اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgans) در مرحله قبل از گل دهی در استان یزد


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تراکم های مختلف بر عملکرد و میزان اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgans) در مرحله قبل از گل دهی در استان یزد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تراکم های مختلف بر عملکرد و میزان اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgans) در مرحله قبل از گل دهی در استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تراکم های مختلف بر عملکرد و میزان اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgans) در مرحله قبل از گل دهی در استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تراکم های مختلف بر عملکرد و میزان اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgans) در مرحله قبل از گل دهی در استان یزد :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر تراکم روی ماده خشک و میزان اسانس آویشن باغی در مرحله قبل از گلدهی کامل گیاه آزمایشی به صورت طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۸۸ در ایستگاه تحقیقات گیاهان دارویی استان یزد انجام شد .در این آزمایش میزان اسانس ، درصد اسانس و عملکرد ماده خشک در تراکم های مذکور مورد بررسی قرار گرفت و نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که تراکم کاشت بر عملکرد ماده خشک و میزان اسانس در واحد سطح تاثیرمعنی داری (۰۰۱P) دارد. اما تراکم بر روی درصد اسانس تاثیر معنی داری ندارد ولی به سبب افزایش عملکرد ماده خشک باعث افزایش عملکرد اسانس در واحد سطح به طور معنی دار است و مقایسه میانگین نشان دادکه بهترین تراکم از نظر عملکرد ماده خشک و میزان اسانس تراکم ۲۵ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.