مقاله بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی و گل رس بر فاکتورهای کیفی پس از برداشت پرتقال ناول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی و گل رس بر فاکتورهای کیفی پس از برداشت پرتقال ناول دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی و گل رس بر فاکتورهای کیفی پس از برداشت پرتقال ناول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی و گل رس بر فاکتورهای کیفی پس از برداشت پرتقال ناول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی و گل رس بر فاکتورهای کیفی پس از برداشت پرتقال ناول :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی و گل رس بر فاکتورهای کیفی پس از برداشت پرتقال ناول این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۸ تیمار و ۴ تکراربرای هر تیماربه اجرا در آمد. تیمار ها شامل تیمارشاهد (بدون تیمار وضد عفونی، ضد عفونی، زخم زنی بدون قارچ با ضد عفونی، زخم زنی یا قارچ و ضد عفونی کننده) تیمار با گل رس، رزماری با غظلت ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ پی پی ام و عصاره اسن پد بودند که میوه ها در دو شرایط انبار سرد و معمولی به مدت ۳ ماه نگهداری شدند. فاکتورهای کیفی مورد بررسی شامل میزان چگالی آب میوه ، TSS ،PH بودند. نتایج نشان داد که کلیه خصوصیات کیفی پرتقال در خلال انبارداری دچار تغییر شده ، لیکن میزان این تغییرات بسته به نوع تیمار متفاوت بود . دربین فاکتورهای اندازه گیری شده نوع انباربر نسبت چگالی آب میوه، PH ، TSS تاثیر معنی داری داشت . کیفیت میوه های نگهداری شده در انبار سرد بهتر از انبار معمولی بود .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.