مقاله بررسی ترجیح غذایی سن شگارگر : Deraeocoris lutescens (Hemiptera Miridae) روی سه گونه شته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ترجیح غذایی سن شگارگر : Deraeocoris lutescens (Hemiptera Miridae) روی سه گونه شته دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترجیح غذایی سن شگارگر : Deraeocoris lutescens (Hemiptera Miridae) روی سه گونه شته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترجیح غذایی سن شگارگر : Deraeocoris lutescens (Hemiptera Miridae) روی سه گونه شته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترجیح غذایی سن شگارگر : Deraeocoris lutescens (Hemiptera Miridae) روی سه گونه شته :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
شته ها از لحاظ اقتصادی یکی از مهمترین آفات کشاورزی در نقاط مختلف جهان میباشد در سالهای اخیر برخی شته ها از قبیل شته باقلا ،Aphis fabae شته پنبه Aphis gossypii و شته سبز هلو Myzus persicae از آفات مهم در بیشتر در گلخانه ها و کشتزارها محسوب میشود .دشمنان طبیعی مختلفی شامل شکارگرها، پارازیتوئیدها و پاتوژنها روی این آفات فعالیت میکنند . سن های شکاری مانند سن شکار گر Deraeocoris lutescens جایگاه ممتازی در کنترل بیولوژیکی شته ها دارند . در این تحقیق ابتدا سن شکار گر و شته های مذکور در شرایط آزمایشگاهی داخل اتاقک رشد با درجه حرارت ۲۵ -۱ درجه سانتیگراد ، رطوبت نسبی ۶۰+۱۰ درصد و ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی پرش داده شد. سپس ترجیح غذایی سن شکارگر از شته های مذکور در شرایط آزمایشگاهی فوق بررسی شد طبق نتایج حاصل، بیشترین ترجیح غذایی شکارگر به ترتیب روی پوره های سن ۳یا ۴ روزه شته باقلا ۷۳/۲±۱/۸ عدد شته پنبه ۶۱/۴±۳/۳ عدد و شته سبز هلو ۴۶/۰±۲/۶ مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.