مقاله بررسی صفات تولید شیر و اوزان مختلف بز بومی استان قم (بز سیاه لری)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی صفات تولید شیر و اوزان مختلف بز بومی استان قم (بز سیاه لری) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی صفات تولید شیر و اوزان مختلف بز بومی استان قم (بز سیاه لری) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات تولید شیر و اوزان مختلف بز بومی استان قم (بز سیاه لری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی صفات تولید شیر و اوزان مختلف بز بومی استان قم (بز سیاه لری) :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور شناسایی صفات رشد و عملکرد تولید شیر بز بومی استان قم (بز سیاه لری) تعداد ۶۸ رأس بز ماده از بین گله های استان به صورت تصادفی انتخاب شده و رکوردگیری آنها، طی سالججهای ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰ مورد مطالعه قرار گرفت. صفات رشد مورد بررسی شامل وزن تولد، وزن یک ماهگی، وزن از شیرگیری و وزن شش ماهگی بود. اثر جنس و تیپ تولد بر وزن تولد معنی دار ولی بر وزن یک ماهگی، شیرگیری و شش ماهگی معنی دار نبود. وزن مادر نیز اثر معنی داری بر وزن تولد، وزن یک ماهگی، شیرگیری و شش ماهگی نداشت. صفات تولید شیر مورد بررسی، شامل رکورد ماهیانه شیر در ماه اول، دوم، سوم، چهارم و پنجم شیرواری (کمی) و نیزاندازه گیری ترکیبات شیر(کیفی) از جمله درصد ماده ی خشک، درصد چربی و درصد پروتئین شیرواری بود. میانگین طول دوره ی شیردهی ۱۴۰ روز و مقدار متوسط شیر روزانه ۰/۴۸ لیتر و همچنین میانگین درصد ماده خشک، چربی و پروتئین آن به ترتیب، ۱۳/۳۷% و ۵/۹% و ۴/۲۱% بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.