مقاله ارزیابی یک رهیافت ناپارامتری چند متغیره شبیه ساز متغیرهای دما و بارندگی ماهانه (مطالعه موردی: حوضه آبریز جازموریان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی یک رهیافت ناپارامتری چند متغیره شبیه ساز متغیرهای دما و بارندگی ماهانه (مطالعه موردی: حوضه آبریز جازموریان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی یک رهیافت ناپارامتری چند متغیره شبیه ساز متغیرهای دما و بارندگی ماهانه (مطالعه موردی: حوضه آبریز جازموریان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی یک رهیافت ناپارامتری چند متغیره شبیه ساز متغیرهای دما و بارندگی ماهانه (مطالعه موردی: حوضه آبریز جازموریان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی یک رهیافت ناپارامتری چند متغیره شبیه ساز متغیرهای دما و بارندگی ماهانه (مطالعه موردی: حوضه آبریز جازموریان) :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این مطالعه، در پاسخ به نیاز مطالعات هواشناسی در حوزه ارزیابی عدم قطعیت و ریسک پدیده های جوی، به ویژه در مناطقی که صرفاً دسترسی به داده های ماهانه دما و بارندگی وجود دارد، طراحی و اجرا شده است. هدف از این تحقیق، اعمال یک تکنیک با ساختار ناپارامتری مبتنی بر برآورد تابع هسته ای چگالی احتمال برای شبیه سازی متغیرهای بارندگی و دمای متوسط ماهانه است. ع ملکرد روش با استفاده از آزمونهای آماری به صورت موردی، در حوضه آبریز جازموریان مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج این تحقیق نشان د اد که شبیه سازی همزمان متغیرهای هواشناسی شامل دمای بیشینه، دمای کمینه و بانردگی توسط مدل، قادر است همبستگی های موجود در داده های تاریخی را حفظ نماید. علاوه بر این ، آنالیزهای آماری مشخص نمود که پارامترهای آماری (میانگین و انحراف معیار) داده های شبیه سازی های شباهت زیادی با داده های مشاهده شده دارند. از این روی، روش مورد استفاده در این تحقیق برای تولید سری های مصنوعی بارندگی و دمای ماهانه توصیه می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.