مقاله اثرات سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار و چربی درجیره برعملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار و چربی درجیره برعملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار و چربی درجیره برعملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار و چربی درجیره برعملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار و چربی درجیره برعملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

این آزمایش به منظور تعیین اثرسطوح مختلف اسید آمینه متیونین و چربی برعملکرد جوجه های گوشتی انجام شد آزمایش با ۳ سطح اسید آمینه متیونین و دو سطح چربی بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی با ۴تکرار و۸قطعه جوجه درهرواحد ازمایشی نشان انجام شد نتایج نشان دادند که اسید آمینه متیونین باعث افزایش وزن دردوره آغازین دوره رشد و کل دوره رشد P<0.01 اثرچبی برافزایش وزن زنده دردوره آغازین معنی دار نبودP<0.05 ولی درپایان ۶هفتگی چربی افزایش وزن زنده را بهبود بخشیدP<0.01 متیونین و چربی هیچیک برمصرف غذا تاثیر معنی داری نداشتند P<0.05 اسید آمینه متیونین دردوره آغازین دوره رشد و نهایتا درکل دوره ضریب تبیدل غذایی را بهبود بخشیدP<0.01 چربی اثری برضریب تبدیل غذایی دردوره آغازین نداشت P<0.05 ولی دردوره رشد و کل دوره ضریب تبدیل غذای بهتری را موجب شد P<0.01 چربی جیره درصد چربی محوطه بطنی را افزایش دادP<0.01 ولی بردیگر صفات لاشه از قبیل درصد لاشه درصد سینه درصد ران درصد بال درصد پشت و گردن تفاوت معنی داری نداشت P<0.05.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.