مقاله اثر پلی آمین ها بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پلی آمین ها بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پلی آمین ها بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پلی آمین ها بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پلی آمین ها بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri) :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

حفظ و نگهداری کیفیت میوه در سردخانه ضروری است. میوه گلابی یک میوه فرازگرا و حساس بوده و کیفیت و خصوصیات ظاهری آن تحت تأثیر محیط سردخانه قرار میگیرد. این تحقیق به منظور بررسی اثر پلیآمینها بر حفظ کیفیت و خصوصیات تغذیهای گلابی رقم سبری صورت گرفت. در این بررسی میوهها با ۲ نوع پلیآمین اسپرمین و اسپرمیدین و هر یک با ۲ غلظت ۱ و ۱/۵ میلیمولار به روش غوطهوری به ترتیب به مدت ۳ دقیقه تیمار و در سردخانه با دمای ۰/۵ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حدود ۸۵ درصد نگهداری شدند. اندازه گیری صفات در زمانهای ۸ و ۱۶ و ۲۰ هفته پس از انبار صورت گرفت و صفاتی از قبیل سفتی بافت، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، pH و ویتأمین ث میوه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمارهای پلیآمینها توانستند در حفظ سفتی بافت و ویتامین ث میوه های تیمار شده مؤثر باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.