مقاله افزایش بهره وری تولید گندم از طریق کنترل میزان پتاسیم مصرفی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله افزایش بهره وری تولید گندم از طریق کنترل میزان پتاسیم مصرفی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله افزایش بهره وری تولید گندم از طریق کنترل میزان پتاسیم مصرفی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش بهره وری تولید گندم از طریق کنترل میزان پتاسیم مصرفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله افزایش بهره وری تولید گندم از طریق کنترل میزان پتاسیم مصرفی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منوور بررسی افزایک بهره وری تولید گندم از طریق کنترل میزا پتاسیم مصرفی آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی طی سال زراعی ۱۳۸۹-۹۰ با دو فاکتور و در سه تکرار در گلشانه ی – دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمرا اهواز اجرا گردید. تیمارها عأارت بودند از فاکتور اول: ارقام گندم که شامل دو رقم زودرس ویریناک( و متوسط رس )چمرا ( و فاکتور دوم: کود پتاسیم از منأع سولفات پتاسیم ) ۲۰۰ ۳۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم(. نتایج حاصله نشا داد که صفات پروتئین دانه طول دوره پر شد دانه پتاس ساقه و برگ وز دانه وز هزار دانه وارتفاع بوته تحت تأثیر تیمار کودی قرار گرفته و اختلاف بین آ ها در سطح %۱ معنی دار بود. مقدار پتاسیم موجود در خاک در تغییر طول دوره پر شد دانه نشا داد در سطح ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم در رقم چمرا با ۳۴ روز و در رقم ویریناک با ۳۰ روز کمترین دوره پر شد و کمترین عملکرد دانه را داشته است و سطح ۳۰۰ در چمران با ۴۳ روز و سطح ۴۰۰ در ویریناک با ۴۰ روز بیشترین عملکرد دانه را به دنبال داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.