مقاله اثرتیمارهای مختلف پرایمینگ برجوانه زنی بذورفلفل و بادنجان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرتیمارهای مختلف پرایمینگ برجوانه زنی بذورفلفل و بادنجان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرتیمارهای مختلف پرایمینگ برجوانه زنی بذورفلفل و بادنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرتیمارهای مختلف پرایمینگ برجوانه زنی بذورفلفل و بادنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرتیمارهای مختلف پرایمینگ برجوانه زنی بذورفلفل و بادنجان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرات محلولهای اسموتیک و پتانسیلهای اسمزی مختلف برسرعت درصد و یکنواختی جوانه زنی بذورفلفل وبادنجان تیمار پرایمینگ درقالب طرح کاملا تصادفی با ۴تکرار و با ساختارفاکتوریل انجام گرفت دراین آزمایش بذورفلفل و بادنجان به مدت ۱۴روز درپنج محلولMgSo4 ، NaCl ، KNO3 ، KH2PO4 KNO3 + KH2PO با چهارپتانسیل اسمزی ۱-و۱/۳-و۱/۵-و۱/۷-مگاپاسکال بطور جداگانه همراه با هوادهی قرارگرفتند دراین آزمایش درفلفل بهترین نتایج مربوط به تیمار نیترات پتاسیم بود بطوریکه جوانه زنی بذورفلفل را دردمای ۲۵درجه سانتی گراد بهطور متوسط ۶روز جلوانداخت ولی دربرخی تیمارها درصد جوانه زنی را اندکی کاهش داد درآزمایش بادنجان درصد جوانه زنی درکلیه تیمارها تفاوت معنی داری نداشت جوانه زنی بذور ۶الی۷ روز جلوافتاد وتیمار فسفاتدی هیدروژن پتاسیم زودترین جوانه زنی را داشت یکنواخت ترین جوانه زنی هم مربوط به نیترات پتاسیم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.