مقاله اثرسالیسیلیک اسید برخسارت سرمازدگی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم کینوCitrus reticulata Blanco. cv. Kinnow
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرسالیسیلیک اسید برخسارت سرمازدگی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم کینوCitrus reticulata Blanco. cv. Kinnow دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرسالیسیلیک اسید برخسارت سرمازدگی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم کینوCitrus reticulata Blanco. cv. Kinnow کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرسالیسیلیک اسید برخسارت سرمازدگی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم کینوCitrus reticulata Blanco. cv. Kinnow،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرسالیسیلیک اسید برخسارت سرمازدگی و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نارنگی رقم کینوCitrus reticulata Blanco. cv. Kinnow :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
تراکمهای مختلف سالیسیلیک اسید و مدت زمان تاثیر گذاری آن واکنشهای متعددی رادرگیاه سبب می شود به منظور بررسی اثرسالیسیلیک اسید برافزایش عمرانباری و کاهش خسارت سرمازدگی نارنگی کینو آزمایشی بصورت فاکتوریل با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با پنج تکرار و دو فاکتور شامل غلظت SA درسه سطح ۰و۴و۸ میل یمولار و مدت زمان انبارداری درپنج سطح زمان برداشت ۲و۴و۶و۸ هفته پس ازبرداشت انجام گرفت میوه ها درمحلولهای sA به مدت ۷دقیقه غوطه ورشدند و سپس به مدت ۲ماه درانبارسرد با دمای ۳/۵+ درجه سانتیگراد نگهداری شدند صفات کمی و کیفی شامل آسیب سرمازدگی درصد نشت یون اسیدیته قابل تیتراسیون TA و موادجامد محلول TSS مورد بررسی و ارزیابی قرارگرفتند نتایج نشان داد که sA درهر دو غلظت بطور معنی داری موجب کاهش اسیب سرمازدگی درصد نشت یون و میزان TSS نسبت به شاهد م یشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.