مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر پروبیوتیک برروی سیستم ایمنی جوجههای گوشتی، آزمایشی درقالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار ۲۵ قطعه جوجه در هر تکرار به مدت ۳۹ روز به اجرا شد. سطوح مختلف پروبیوتیک در دوره آغازین صفر ، ۰/۵ ، ۱ و ۱/۵ کیلوگرم / تن ، رشد (صفر ، ۲۵۰ ، ۵۰۰ و ۷۵۰ گرم/تن) و پایانی (صفر ، ۱۲۵ ، ۲۵۰ و ۳۷۵ گرم/تن) بود. در طول دور آزمایش افزایش وزن روزانه، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی به طور هفتگی اندازهگیری شد. نتایج به دست آمده از این مطالعه نشان داد اعمال جیر حاوی پروبیوتیک باعث بهبود در افزایش وزن زنده در تیمار ۵ نسبت به سایر تیمارها از نظر عددی گردید (فرمول در متن اصلی مقاله) از نظر میزان خوراک مصرفی، بین تیمارها تفاوت معنیداری مشاهده نشد (فرمول در متن اصلی مقاله) از لحاظ صفت ضریب تبدیل غذایی در کل دور پرورش تیمار ۵ که بیشترین پروبیوتیک را مصرف کرده بود تفاوت معنیداری با تیمار ۲ که کمترین میزان پروبیوتیک را مصرف کرده بود نشان داد، همچنین در سن ۲۸ روزگی تیمار ۲ دارای تفاوت معنیداری با تیمارهای۳ و ۴ بود (فرمول در متن اصلی مقاله) تیمارهای آزمایشی تاثیر معنیداری بر روی شاخص تولید نداشتند (فرمول در متن اصلی مقاله)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.