مقاله بررسی اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت برفراسنجه های خونی در برههای نر مغانی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت برفراسنجه های خونی در برههای نر مغانی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت برفراسنجه های خونی در برههای نر مغانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت برفراسنجه های خونی در برههای نر مغانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات جایگزینی دانه جو با ذرت برفراسنجه های خونی در برههای نر مغانی :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این آزمایش در پاییز سال ۱۳۸۹ در ایستگاه تحقیقات گوسفند و بز موسسه تحقیقات علوم دامی کشور واقع در شهرستان کرج انجام شد.به منظور بررسی اثرات جایگزینی دانه جو با دانه ذرت در جیره پرواری بر روی غلظت هورمونهای تیروئید، متابولیتها و آنزیم LDH سرم خون در برههای نر مغانی، ابتدا ۲۵ رأس بره نر مغانی ۷ – ۶ ماهه با میانگین وزن ۳/۴ – ۳۱/۲۲ کیلوگرم، براساس نسبت دانه غلات در جیره پرواری به ۵ گروه آزمایشی: ۱ – ۱۰۰% جو ۲- ۷۵% جو – ۲۵% ذرت ۳- ۵۰% جو – ۵۰% ذرت ۴- ۲۵% جو – ۷۵% ذرت و ۵- ۱۰۰% ذرت تقسیم شدند. خونگیری از سیاهرگ وداج و با لوله ونوجکت از همه برههای تحت آزمایش به فواصل زمانی هر دو هفته یکبار انجام شد. غلظت اوره خون از هفته ششم به بعد در گروه تغذیه شده با جیره ۱۰۰ %جو تمایل به افزایش داشت (فرمول در متن اصلی مقاله) در هفته پایان آزمایش، غلظت گلوکز در برههای تغذیه شده با جیره ۲۵ %جو ۷۵ %ذرت در مقایسه با برههای تغذیه شده با جیرههای ۱۰۰ %جو، ۷۵ %جو ۲۵ %ذرت و ۱۰۰ % ذرت تمایل به افزایش داشت (فرمول در متن اصلی مقاله) غلظت کلسترول سرم خون در هفته ششم و دهم در برههای تغذیه شده با جیره ۱۸۸ %جو در مقایسه با برههای تغذیه شده با جیرههای ۷۵% جو – ۲۵ % ذرت و ۵۰% جو – ۵۰% ذرت افزایش داست (فرمول در متن اصلی مقاله) در مجموع نتایج این پژوهش نشان داد که جایگزینی ذرت به جای جو در جیره پرواری، تعادل متابولیتها و هورمونهای موثر بر عملکرد پروار را در بدن برهها بهبود میبخشد که در نتیجه میتواند موجب بهبود نسبی در عملکرد پروار شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.