مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف سولفات روی بر رنگیزههای فتوسنتزی( کلروفیل a+b b a) پرولین و پروتئین گیاه گندم (Triticum aestivum L.)رقم پیشتاز در محیط هیدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف سولفات روی بر رنگیزههای فتوسنتزی( کلروفیل a+b b a) پرولین و پروتئین گیاه گندم (Triticum aestivum L.)رقم پیشتاز در محیط هیدروپونیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف سولفات روی بر رنگیزههای فتوسنتزی( کلروفیل a+b b a) پرولین و پروتئین گیاه گندم (Triticum aestivum L.)رقم پیشتاز در محیط هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف سولفات روی بر رنگیزههای فتوسنتزی( کلروفیل a+b b a) پرولین و پروتئین گیاه گندم (Triticum aestivum L.)رقم پیشتاز در محیط هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات غلظت های مختلف سولفات روی بر رنگیزههای فتوسنتزی( کلروفیل a+b b a) پرولین و پروتئین گیاه گندم (Triticum aestivum L.)رقم پیشتاز در محیط هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

روی Zn یکی از فلزات سنگین است که اثرات سمی آن در گیاهان مختلف از جنبههوای متفواوت فیزیولووژی، بیوشیمی، مولکولی، سلولی و ژنتیکی درحال بررسی است. ایون پوژوه در سال ۱۳۹۰ در دانشوگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد به منظور بررسی اثر سمی روی بر برخی فعالیتهای فیزیولوژیکی گیاه گندم رقم پیشتاز انجام گرفت. از آن جا که روی جزء عناصر کممصرف و ضروری برای رشد گیاه میباشد، از طرفوی مقوادیر زیواد آن موجوب بروزاثرات سمی درگیاه میشود، لذا میتوان کشت این گیاه ارزشمند را در زمینهای آلوده بوه روی رونق داد و ارقام مقاوم تر گندم نسبت به تن روی را معرفی کرد. در پژوه حاضر، گیاهان به مدت یک هفته در اتاق رشود با شرایط کنترل شده، در محلول غذایی محیط هیدروپونیک حاوی غلظتهای متفواوت فلوز روی (۰،۲/۵،۵،۷/۵ میلی مولار) کشت داده شد و پ از این مدت آزمای های لازم بر روی آنها انجام شد. این کار در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار در هر تیمار انجام و دادههای حاصل با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون دانکن موورد بررسی قرار گرفت. براساس نتای به دست آمده با افزای غلظت روی، میزان پرولین و پروتئین در دو بخ هوایی و زیرزمینی گیاه گندم افزای ، ولی مقدار کلروفیل a+b , b , a کاه یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.